Великден е най-чаканият и обичан християнски празник след Коледа. А комбинирането

...
Великден е най-чаканият и обичан християнски празник след Коледа. А комбинирането
Коментари Харесай

Как да подготвим дома си за Великден

Великден е най-чаканият и обичан християнски празник след Коледа.  А комбинирането му с настъпването на пролетта и разцъфтяването на природата, няма по какъв начин да ни остави безучастни към цялата еуфория. И тук не приказваме единствено за боядисване на яйца, а за изцяло декориране на дома.
 Откъде идва традицията на великденския заек
Откъде идва традицията на великденския заек

Католическият свят посрещна Великден

Цветно посрещане

Точно както преди Коледа, по този начин и преди Великден може да декорираме входната врата с пъстър венец . В сегашния случай - от свежи цветя и изкуствени яйца. Ако сме със сръчни ръце и с положително въображение, може да си го създадем сами. Ако не - магазините изобилстват от сходни украси.

С мирис на пролет

Точно в този момент е времето на всички най-свежи и ароматни цветя. Лалета, минзухари, нарциси, фрезии, хризантеми - всички те са на налични цени и елементарно могат да се трансфорат в ефектна великденска украса. Доброто въодушевление ни е обезпечено. Особено в случай че цветята са сложени в стъклена ваза, цялостна освен с вода, само че и с изкуствения яйца .

на Мар 22, 2018 в 3:45 PDT

С внимание към детайла

Масата е тази притегателна точка в дома, към която постоянно прекарваме най-вече време. Все отново, празниците постоянно се свързват и с щедро хранене. Но не би трябвало да забравяме да оставим и малко местенце за ефектна украса на нея.

Единият вид е плетена кошница, цялостна с изкуствена трева, малко яйца и няколко жълти пилета. С малко повече умелост може да създадем и сходство на гнездо с върбови или други клончета.

Саксия с райграс, в която са " накацали " зайчета, пилета и пеперуди също внася пролетно въодушевление. Салфетките постоянно са значим подробност на масата. Можем да сложим по една цъфнала клонка или малко цвете във всяка, с цел да очароваме гостите.

на Апр 1, 2018 в 10:54 PDT

Ярките цветове, несъмнено, са преобладаващи. Букет от моркови или дърво с изкуствени яйца , изпълняващо ролята на " великденска елха ", по средата на масата няма по какъв начин да не накара всички към нея да извадят телефоните и да снимат творбата ни.

на Апр 2, 2018 в 6:10 PDT

И тук, както при интериорния дизайн в последно време, дребното е доста . Не е нужно да трупаме вкъщи всичко, което ни види окото в магазина. Защото изобилието е в действителност огромно и изкушаващо.

А с цел да пренесем празничния и пролетен дух у дома,  не е необходимо да доближаваме границата на труфя . Децата също могат интензивно да се включат в основаването на великденската декорация, а цветната хартия е идеална за огромна част от нея.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР